Over miniatuur Efteling en het team

De start

In 2014 is deze website gestart met als hoofddoel de Miniatuur Efteling. De gehele website bestond hieruit. Je kon bijvoorbeeld een voorbeeld lezen hoe je het kon maken, handige tips en natuurlijk het belangrijkste, de foto's. In de loop der tijd zijn er veel meer items bijgekomen op Miniatuur Efteling, waaronder een uitgebreide multimediagids, informatie over het park en nog veel meer. Veel pagina's bestonden toen uit 'I-frames'. Hierdoor kreeg je niet echt een compact websitegevoel wat bezoekers wel verwachten op een website. Ook werden er steeds meer pagina's toegevoegd en werd de website erg onoverzichtelijk en slordig. 

Vernieuwing

Sinds 2016 heeft Miniatuur Efteling een nieuwe weg gekozen. Sommige oude pagina's van de website pasten niet meer in dit nieuwe plaatje en hebben (helaas) het veld moeten ruimen. De nieuwe visie van Miniatuur Efteling richt zich vooral op het tonen van de meest recente gebeurtenissen in het park, zo snel mogelijk bij u gebracht. Denk hierbij aan de bouwfoto's of de nieuwe nieuwsrubriek. Om dit te realiseren is het team van Miniatuur Efteling uitgebreid. Lees op deze pagina meer over het team van Miniatuur Efteling.

Websitebeheer Miniatuur Efteling

Miniatuur Efteling wordt sinds 2014 beheert en onderhouden door Bart Slot. Hij verzorgt de inhoud van de pagina's. Verder beheert hij de social media kanalen. Minimaal 1 keer per maand is hij te vinden in de Efteling voor het nemen van foto's. Op @Miniatuur_Eftel kunt u de laatste nieuwtjes lezen.

Volg Bart op social media

Twitter

Huisfotograaf Miniatuur Efteling

Doordat de bouwfoto's soms achterliepen op de recente gebeurtenissen en om u de meest recente foto's te laten zien, heeft Miniatuur Efteling in maart 2016 het team uitgebreid met een huisfotograaf. De huisfotograaf van Miniatuur Efteling is Diego Biezemans. Regelmatig in het park om bouwfoto's te maken van de recente bouwwerkzaamheden.  Op @Miniatuur_Eftel kunt u de laatste bouwfoto's zien. Om helemaal niets te missen van Diego kunt u hem volgen op zijn social media kanalen:

Volg Diego op social media

Twitter