Verzameling van Bart

De start van Miniatuur Efteling, de Miniatuur Efteling

De start

In 2014 is deze website gestart met als hoofddoel de Miniatuur Efteling. De gehele website bestond hieruit. Je kon bijvoorbeeld een voorbeeld lezen hoe je het kon maken, handige tips en natuurlijk het belangrijkste, de foto's. In de loop der tijd zijn er veel meer items bijgekomen op Miniatuur Efteling, waaronder een uitgebreide multimediagids, informatie over het park en nog veel meer. Veel pagina's bestonden toen uit 'I-frames'. Hierdoor kreeg je niet echt een compact websitegevoel wat bezoekers wel verwachten op een website. Ook werden er steeds meer pagina's toegevoegd en werd de website erg onoverzichtelijk en slordig. 

Modern

Na een lange tijd online te zijn geweest zijn de pagina's die beschreven over de bouw van de Miniatuur Efteling verdwenen. Deze pagina's passen niet meer in het doel van de website. Het hoofddoel is nu vooral mensen thuis de beleving van de Efteling kunnen geven en de bouw van attracties volgen.

Terug naar voren

Na een lange tijd achteraan de website te hebben gestaan, zijn de pagina's weer naar voren gehaald in het menu. Ook komen er meer bouwupdates en worden de foto's weer up-to-date gehouden.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de Miniatuur Efteling of wilt u tips? Ik beantwoord ze graag. Vul het contactformulier in, laat een reactie achter in het gastenboek of stuur een privébericht via Twitter.