Nieuwe website Efteling

Gepubliceerd op 1 maart 2016 om 11:29

Sinds 1 maart 2016 heeft de Efteling een nieuwe website. Een nieuw uiterlijk, nieuwe pagina's en moderne look maken het een overzichtelijk geheel en aantrekkelijk om verder te kijken op de website. Lees verder...

De Efteling heeft de website aangepast aan de nieuwe huisstijl, maar de website is nog lang niet klaar. De Efteling gaat komende tijd aan de website werken om alles optimaal te laten functioneren. Ook zullen de theater en reserveringspagina dan worden aangepast aan de nieuwe stijl.

Overnachten

Sinds deze zomer was het overnachting-gedeelte van de website al aangepast aan de nieuwe look, maar nu is de gehele website in een nieuw jasje verpakt.

Overzichtelijk

De pagina's zijn allemaal opnieuw geschreven en bevatten interactieve elementen. Zo kan men nu bijvoorbeeld bij de pagina 'attracties' over de afbeelding bewegen en zo objecten verplaatsen in de foto. Ook is er nu een duidelijkere inhoud wat het geheel overzichtelijk maakt.

Oude website

Het grootste verschil met de oude website is dat er minder pagina's zijn. De oude website was op verschillende punten rommelig opgezet wat het geen overzichtelijk geheel maakte.

Bekijk het zelf op www.efteling.com

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb