Inschrijving Pinokkio na 5 minuten vol

Gepubliceerd op 4 maart 2016 om 11:40

Op vrijdag 4 maart vond de inschrijving plaats voor abonnementhouders voor de preview van het nieuwe sprookje Pinokkio. De inschrijving trok veel belangstelling, al na 5 minuten waren alle tijdvakken vol. Lees meer...

Inschrijving

Abonnementhouders konden zich op 4 maart inschrijven voor een speciale preview van Pinokkio op 23 maart, een dag voor de opening. Er kon gekozen worden uit zes tijdvakken van een halfuur tussen 17:00 en 20:00 uur.

Vol1.jpg

Vol

Dat veel abonnementhouders zich graag wilden inschrijven werd snel duidelijk. Alle tijdvakken waren na 5 minuten vol, inschrijven was niet meer mogelijk.

vol2.jpg

Polsbandjes

Op vertoning van de bevestingingsmail en het Efteling abonnement kan vanaf 16:30 bij kassa 5 en 6 een polsbandje worden opgehaald, die je toegang geven tot het nieuwe sprookje. 

Extra lang open

Speciaal voor abonnementhouders is het sprookjesbos extra lang open, namelijk tot 20:00 uur. De rest van het park is afgesloten. Abonnementhouders kunnen bij de Kleyne Klaroen iets te eten kopen met de gebruikelijke 5% korting.

Live

Miniatuur Efteling is van 17:00-17:30 bij het sprookje te vinden. In een speciale live-pagina op de website en op Twitter worden foto's geplaatst van het nieuwe sprookje, zo kun je live meekijken.

Bouw

De bouw van het sprookje begon in het najaar van 2015. Tijdens de winter van 2015-2016 werd er op de voormalige plek van Boekanier Gijs en het voormalige horecapunt 'In Den Noordpool' flink gebouwd. Bekijk de bouwfoto's op Miniatuur Efteling. Boekanier Gijs krijgt een nieuwe plek tegenover de Kombuys bij de Vliegende Hollander.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.