Bouw Symbolica nu echt begonnen

Gepubliceerd op 8 maart 2016 15:08

Vanochtend ging de bouw van Symbolica dan echt van start met het slagen van de eerste paal. Komend jaar kan de bouw van Symbolica midden in het park op de voet worden gevolgd. Lees meer...

 

Klaarmaken van grond

Sinds begin januruari is de Efteling begonnen met het voorbereiden van de grond voor de bouw van Symbolica. Onder andere het grote verdeelplein middenin het park moest ervoor wijken. Er werden ook speciale noodpaden aangelegd die het voetverkeer tussen de verschillende rijken mogelijk maakt.

symbolica2.jpg

Bouw

Met het slagen van de eerste paal is de Efteling vandaag dn echt begonnen met de bouw van de miljoenenattractie Symbolica die opent in het jubileumjaar 2017, wanneer het park 65 jaar bestaat.

Symbolica

Sybolica behoort samen met Polles Keuken tot de wereld van de Pardoes wat midden in het park gerealiseerd gaat worden. Polles Keuken, de paleiskeuken, opende al in 2012 terwijl Symbolica werd uitgesteld tot voor het jaar 2020. Begin 2016 maakte de Efteling bekend Symolica zou openen in 2017 en er werd gelijk begonnen aan de bouw.

Volgen?

Op Miniatuur Efteling kunt u tijdens de bouwperiode de meest recente bouwfoto's bekijken op de speciale bouwfoto pagina van Symbolica.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.