Verzameling van BartIk was een klein jaar bezig om het dorp compleet te maken. Na lang zoeken (niet veel winkels verkopen de gehele collectie meer) heb ik het eindelijk zo-goed-als compleet. Vanaf nu houd ik me bezig met het verbeteren van wat er al staat. En... zodra er sneeuw valt op de straten, verandert het in een heuse mini winter Efteling. Bekijk hieronder de foto's in een tijdlijn. Onderaan is het oudste, en de bovenste is de nieuwste. Veel plezier!


Recente tweets


 

Video's bij nacht

Video van 7-1-2016

Video van 1-1-2016

Video's bij dag

Video van 28-10-2015

Video van 7-1-2016


 

Foto's

Alles compleet anders gedaan! Gebruik gemaakt van echt water, rotsen en extra belichting. Het is ook in oppervlakte toegenomen. Het plein van de Zweefmolen is het Anton Pieckplein. Veel kijkplezier! Deze foto's zijn gemaakt op 24 oktober 2015

De nieuwe collectie is uit, tijd dus voor een grote uitbreiding! Deze foto's zijn gemaakt op 4 september 2015.

Het is weer heerlijk (lente) weer in de Mini Efteling van Miniatuur Efteling. Deze foto's zijn gemaakt op 17 mei 2015.

Winter in de Efteling! Deze foto's zijn gemaakt op 7 januari 2015.

Deze foto's zijn gemaakt op 24 december 2014, en laat de hele collectie zien, nadat ik alles op de adapter heb aangesloten.

 

Nadat ik alles heb overgedaan, en met meer ruimte heb gewerkt, is alles weer stofvrij en netjes. Deze foto's komen van 6 december 2014.

 

Voordat ik alles over ging doen, zag het er zo uit. 

 

De aller-eerste foto's. Toen nog totaal anders. Toen gebruikte ik steentjes inplaats van een grasmat en mos. Bij deze opstelling had ik nog lang niet alles.

Reactie plaatsen

Reacties

Nico Mulder
2 jaar geleden

Erg mooi, zelf heb ik minder oppervlakte ter beschikking, staat in de hal. Vwb boeken op standaard heb ik via een 3D-drukkerij een nieuw model laten maken. Kijk maar eens op marktplaats Efteling boekenstandaard. Ik wilde overal waar nodig zo'n boek op standaard hebben staan